Experiències sostenibles úniques i de qualitat

 

Ens fa molta, moltíssima, il·lusió presentar-vos A Poc A Poc. Però, què és A Poc A Poc? És un projecte professional i personal de turisme sostenible i responsable que neix del somni de fer de viatjar una vivència única i enriquidora tant per als qui la gaudeixen per primera vegada com per a aquells que l’ofereixen després de mesos de preparació. L’emoció de viure per primera vegada una experiència i el plaer de fer gaudir d’allò que és fruit d’un esforç propi, genera felicitat a uns i altres. I gaudir-ho a poc a poc, encara és millor!

 

Què ens ha portat fins a A Poc A Poc?

Hem experimentat durant anys els beneficis i els perjudicis del turisme. Fruit d’aquesta experiència ens va sorgir el neguit de donar solució als problemes que pot causar un turisme de massa i oferir unes experiències que beneficiïn tant al viatger com a qui les ofereix.

Amb aquest enfocament, treballem per unir viatgers que busquen conèixer nous territoris visitant-los de manera propera, tranquil·la i vinculada a la gent que hi viu. Oferim experiències úniques i de qualitat, amb el valor afegit de la visió slow. Les nostres propostes incorporen allotjaments responsables, gastronomia local, activitats respectuoses amb el medi, etc. Vivències que transmetin l’essència del país amb la satisfacció d’una feina ben feta.

 

A qui ens dirigim?

Cada vegada la societat és més conscient que si no cuidem tot el que ens envolta, ho acabarem destruint. Hàbits com el reciclatge, comprar productes de proximitat, treballar amb col·laboradors èticament responsables, etc. són molt habituals ja en el dia a dia d’algunes de les societats més avançades del món. Les persones que han incorporat aquests hàbits en el seu dia a dia, també els volen mantenir mentre viatges. A Poc A Poc vol ser el company de viatge referent perquè viatgers conscients de la importància de viatjar d’una manera responsable amb el territori i els seus habitants puguin viure experiències úniques sense perdre els valors i hàbits que exerceixen dia a dia durant tot l’any.

 

Què oferim?

Des d’A Poc A Poc volem fer viure experiències úniques a totes aquelles persones que volen conèixer Catalunya des d’una perspectiva slow: trepitjar el territori al costat d’un pagès, anar al mercat de la mà d’un cuiner local i després preparar conjuntament el dinar, navegar amb un regatista de la badia, fer ruta amb bicicleta amb un apassionat de les dues rodes, dormir en una cabanya envoltats de bosc, gaudir de la posta de sol des de dalt d’un monestir, fer un picnic entre vinyes després de la verema, etc. En definitiva, viure el territori amb la gent que el treballa i l’estima.

Si voleu viure experiències slow úniques, de qualitat i sostenibles, A Poc A Poc us acompanyarà! Subscriviu-vos al nostre butlletí electrònic per estar al dia de totes les novetats!